Splash of Love til kjøkkenet

Når du designer kjøkkenet ditt, må det være et unikt tiltrekningspunkt og funksjon som fanger ens oppmerksomhet. Mat er en viktig del av din velvære og helse, derfor er det viktig at der hvor måltidene tilberedes, skal plassen dekoreres og utformes for å inspirere til et fruktbart resultat. Et kjøkken er et sted hvor du kan vise din sans for stil og personlighet.

For deg som ønsker å oppnå et mer tematisk kjøkken fylt med farger, kan du bruke dine favorittnyanser av maling, mønstre og teksturer som passer din smak. Lyse nyanser som rosa, røde og lilla på en nøytral bakgrunn kan gi kjøkkenkroken en liten skvett kjærlighet. I et stort kjøkken kan du slippe unna med mørke nyanser av maling på aksentvegger, mens lysere nyanser er bedre for et mindre kjøkken med mye snog avstand for å unngå et overbærende travelt utseende.

Å bruke en rekke teksturer på fliser og benkeplater kan forskjønne plassen på kjøkkenet, men det er viktig å huske på at de generelle fargekombinasjonene ikke er i motsetning til mønstrene som brukes i flislegging eller trearbeid på gulv. Det er ingen rett eller galt i å lage ditt drømmekjøkken, da det er et sted å utforske de uendelige mulighetene for design og innredning i tankene.

Det er morsomt å dekorere med alle de tradisjonelle klassiske mønstrene, designene og dekorasjonene fra alle steder i verden. Noen ganger kan design og innredning reflektere ved å kombinere de unike underverkene av flora og fauna i ett rom. Blanding av østlige og vestlige mønstre og design kan bringe verden til kjøkkenet ditt.

Med det grønne kjøkkenmiljøet på trend kan man enkelt få tak i naturlige materialer som er jordnære og anstendige for bærekraften til fremtiden til moder jord. Materialer som steiner og tre som kan gis et nytt utseende bare ved å legge på en rosegull eller antikk messingfinish på felger, kanter, ben eller håndtak på kjøkkenmøbler kan fornye det i henhold til de nyeste stilene og trendene. Så legg til den lille skvetten av kjærlighet til kjøkkendesignet og -innredningen din og lag minner for å skape det hjemmekoselige varme miljøet og den spesielle forbindelsen med deg og måltidene for å skape en opplevelse for livet å følge og verne om!

 

Legg igjen en kommentar