Innredning av gjesterommet – Noen ideer

Gjesterom kan være et flott tillegg til ethvert rom siden det er et samlingssted for gjester og familiemedlemmer. Å dekorere et gjesterom bør ikke være så kostbart, men man må sørge for at det er elegant og komfortabelt.

Det første hensynet til gjesterommet bør være atmosfæren eller stemningen du ønsker å skape. Ønsker du å skape et koselig rom eller ønsker å holde det enkelt, men komfortabelt og avslappende på samme tid. Siden rommet hovedsakelig besøkes av gjester, er det ikke en dårlig idé at rommet gjenspeiler din personlighet. Du bør fargene, stoffene og andre dekorelementer nøye og komme opp med elementer som gjenspeiler deg og den generelle hjemmeinnredningen.

Når du skal innrede et rom bør du vurdere om rommet skal være permanent gjesterom eller om du enkelt kan gjøre om rommet til gjesterom. Hvis du trenger plass til et kontor, kan du vurdere å kjøpe en futon, i stedet for en hel seng, slik at du kan støtte futonen opp og gi deg mer plass i rommet uten å måtte flytte rundt på store møbler.

Her er noen hensyn du bør tenke på når du skal møblere og dekorere rommet ditt

Clean

It starts with cleanness , before you decide about the furnishing and decor it is vital to clear the room of any existing furniture. Once the room is clear of all existing items ,it should be vacuumed and thoroughly cleaned so it is measured as a blank slate.

Møbler

Hvis rommet hadde eksisterende møbler før rydding, bør du vurdere det. Hvis du hadde noen ekstra møbler som sofa, stoler, senger, TV-Unit hjemme, kan de også vurderes. Det kan være en kostnadseffektiv strategi å vurdere eksisterende møbler grundig, og du trenger ikke å kjøpe alle delene på en gang.

Nøytral innredning

Siden rommet hovedsakelig er for gjester, bør dekorasjonen ikke være så frilly. En nøytral innredning med naturlige og varme farger kan gi komfortable følelser til alle som bor der.

Oppbevaringsplass

Gjestene kan ofte bo i lengre tid, så det er alltid en god idé å vurdere ekstra lagringsmuligheter for rommet. Den ekstra oppbevaringen kan være i form av en kommode eller litt plass i skapet.

Ekstra sengetøy

Ekstra sengetøy som tårn, rent sengetøy, tepper osv. bør være lett tilgjengelig for gjestene. Mens du viser gjestene rommet ditt, kan du peke ut hvor det ekstra sengetøyet er plassert, slik at de ikke har problemer med å finne det senere.

Annet tilbehør

Noen ekstra romfasiliteter kan gjøre gjesteopplevelsen på rommet mer behagelig. En radio, TV, kunstige planter kan gjøre rommet mer innbydende. Riktig belysning, et lesebord og en stol, lenestoler, skrivebordslamper kan forbedre romopplevelsen for gjestene ytterligere.

Legg igjen en kommentar